Vaihtoautot ja käytetyt autot Oulu

Alla näet listan myynnissä olevista käytetyistä autoista sekä vaihtoautoista Oulussa.

Osta ja myy auto kätevästi Oulussa GTI X Cars Oy:lla! Meiltä löydät kattavan ja monipuolisen valikoiman vaihtoautoja ja käytettyjä autoja. Löydät meiltä autoja useassa eri koko- ja hintaluokassa. Myymme vaihtoautoja tunnetuilta huippumerkeiltä, kuten Mercedes Benz, BMW, Porsche ja Audi, ja valikoimassamme on myös paljon eri vaihtoehtoja pienempään budjettiin sopivaksi. Vaihtoautojen valikoimamme liikkuu nopeasti, joten olethan heti yhteydessä, mikäli löydät meiltä tarpeisiisi sopivan käytetyn auton. 

Selaa vaihtoautoja netissä tai vieraile toimipisteellämme Oulussa osoitteessa Kallisenkaarre 5.

Laadukas kuntotarkastus ja luotettava palvelu

Auto nelivedolla, Webastolla vai nahkapenkeillä? Uudempaa, vanhempaa, pienempää vai suurempaa? Etsit sitten käytettyä autoa ensiautoksi, kaupunkiajoon tai pidemmille matkoille, GTI X Cars Oy:lta löydät sopivan vaihtoauton Oulussa. 

Olemme kokenut autoliike ja palvelemme sinua kaikissa vaihtoautoihin ja käytettyihin autoihin liittyvissä tarpeissa ammattitaidolla. Ostamalla tai myymällä autosi meille, saat takeen luotettavasta palvelusta. Huolehdimme aina käytettyjen autojen kuntotarkastuksesta, tarvittavista paperitöistä, katsastuksesta ja huollosta niin, että vaihtoauton myyjä tai ostaja ei kohtaa ikäviä yllätyksiä jälkeen päin. Haluamme varmistaa osaltamme turvalliset ja huolettomat ajokilometrit!

Vaihtuva ja monipuolinen valikoima

GTI X Cars Oy:n vaihtuvasta valikoimasta löydät esimerkiksi maasturit, farmarit, avoautot ja tila-autot sekä automaattivaiheiset ja manuaalivaihteiset autot. Voit helposti etsiä sinulle sopivaa käytettyä autoa sivustomme hakukentän avulla. Valikoimaamme tulee jatkuvasti myös uusia vaihtoautoja, esimerkiksi sähköautoja ja hybrideitä, jotka ovat kunnoltaan kuin uusia. 

Ostamalla käytetyn auton Oulussa meiltä, saat toiveidesi mukaisen auton käyttöön nopeasti ja helposti. Huolehdimme autokorjaamon ja autohuollon palveluista sekä asennamme autoon tarvittavat lisävarusteet. Tarjoamme vaihtoautoille myös joustavan rahoituksen jopa ilman käsirahaa. Ota yhteyttä, mikäli olet vailla käytettyä autoa Oulusta tai haluat tarjota vaihtoautojen valikoimaamme täydennystä!

GTI X Cars Oulu

puh. 040 538 6634 • myynti [at] gtix.fi

HUOLTO
puh. 050 543 3439

Kallisenkaarre 5, 90400 Oulu, Suomi

GTI X Cars Oy JYVÄSKYLÄ

Leppävedenkatu 11,
41310 Jyväskylä